Degelijk onderwijs dichtbij

Olvi-PiusX

OLVI-PIUS X is een middelgrote school in hartje Zele in de provincie Oost-Vlaanderen. Naast een secundaire school  bevinden zich op onze campus ook een kleuterschool en een lagere school. Samen dragen we elke dag opnieuw zorg voor ongeveer 1500 leerlingen.

Onze school heeft een heel ruim studieaanbod. Na de vele mogelijkheden in de eerste graad kunnen leerlingen kiezen uit de brede waaier aso-richtingen of voor een richting uit de studiegebieden personenzorg, handel, mechanica-elektriciteit, auto. Deze gevarieerde combinatie zorgt voor een unieke groep jonge mensen, een kleine samenleving als een afspiegeling van de grote. Maar één waarin jonge mensen kansen krijgen, elk vanuit hun eigen talenten.

In OLVI-PIUS X werken leerkrachten met jonge mensen samen vanuit een christelijke levensvisie. Daarom helpen wij elke leerling zich volop te ontwikkelen via een brede basiszorg. Wij gaan ervan uit dat leerlingen niet gelijk zijn, maar wel gelijkwaardig. Met de verschillen tussen leerlingen houden wij zoveel mogelijk rekening. Sterke leerlingen dagen we uit, zwakkere leerlingen helpen we. We vinden het immers belangrijk dat iedere leerling zich goed voelt op onze school.

Wil je graag meer weten, kom dan gerust een kijkje nemen, we maken graag tijd voor een gesprek.